fbpx

Vakantie in Diksmuide

Hey! Ga je mee naar zee? Groeistof.be organiseert tijdens de Paasvakantie 2021 een vakantie aan de Belgische kust. In Diksmuide. Voor ouders met kinderen die opvoedingsproblemen ervaren. Van maandag 12 april tot en met zaterdag 17 april. Er zijn nog enkele plekken vrij, schrijf je snel in. Wil je ook mee? Surf dan naar https://groeistof.be

Vakantie in Diksmuide is leuk!

Er even tussen uit en professionele begeleiding van ervaren opvoeders en coaches.
Ken jij gezinnen in je omgeving die je wat rust en blijdschap gunt? Toon ze dit bericht.
Deel, share en like dit bericht met alle mensen die je kent. Het kan levens positief veranderen.

Meer informatie

Groeistof.be organiseert al jaren vakanties voor ouders die kinderen met opvoedingsproblemen hebben. Origineel organiseren we dit op het eiland Texel in Nederland. Door de maatregelen omtrent het COVID-19 virus kiezen we voor een vakantie aan de Belgische kust. Vakantie in Diksmuide zal zeer goed bevallen. Het is een prachtige omgeving. Je zal omringd worden met ervaren en lieve mensen die jullie gezin een fijne vakantie bieden. Ervaar de rust van er even tussen uit zijn. Waai uit. Je kids zullen zich erg vermaken. Indien je dit wilt helpen we je met tips over opvoeden en grenzen stellen. Hoe kan je ook na de vakantie toch ook een happy en harmonieus gezin blijven. Neem contact met ons op en wij delen graag alle informatie.

Vakantie in Diksmuide is big fun!

Ken je gezinnen in jouw omgeving die een aantal rust goed kunnen gebruiken. Toon ze dit artikel.
Deel, like en share in dit artikel, het kan levens positief veranderen!

Joke Roels – Psychotherapeut in Westerlo. Helpt als auti-coach, opvoedingscoach, thuisbegeleider, psychotherapeut, online-coach en organiseert elke schoolvakantie (behalve de Kerstvakantie) Time Out Projecten voor gezinnen met kinderen die opvoedingsproblemen ervaren.

Neem gerust contact met me op.