fbpx

Professionele hulp van een life coach

Het moederschap is een van de meest lonende ervaringen in het leven. Je zou zoveel mogelijk tijd met je kinderen willen doorbrengen en ze belangrijke levenslessen willen leren, naast goed voor ze te zorgen. Dit is steeds moeilijker te realiseren als u een carrière hebt en moet jongleren tussen werk en de opvoeding van uw kinderen. U kunt de professionele hulp van een life coach inschakelen om de perfecte balans te vinden en te genieten van een stressvrij en echt gelukkig leven. Lees meer over deze optie.

Hoe werkt het?

De life coach is een professioneel opgeleid persoon die u zal helpen bij het ontwikkelen en implementeren van levensstrategieën en technieken. Deze zullen u helpen om een evenwicht te bereiken tussen werk en het opvoeden van uw kinderen en om de beste resultaten uit de twee te halen. Met de hulp van de coach zult u beide beter kunnen doen zonder stress en zonder grote compromissen te hoeven sluiten.

De professional zal individueel met u werken. In eerste instantie zal de coach met u praten om een volledig begrip te krijgen van de situatie waarin u zich bevindt. Daarna schetst u de precieze doelen die u wilt bereiken. Daarna stellen jullie samen een plan op en werken jullie samen aan het bereiken van deze doelen. U zult in staat zijn een aantal technieken toe te passen die bij uw persoonlijkheid en levensstijl passen. Enkele van de belangrijkste zijn: time management, effectieve communicatie, conflictoplossing en stressreductie.

Hoe het helpt

Wanneer u met een life coach werkt, zult u een duidelijk idee hebben van waar u staat en waar u wilt zijn als werkende moeder. Dit zal u helpen om gefocust en in controle te blijven. U zult veel sneller beslissingen nemen.

U zult uw tijd efficiënter kunnen beheren. U zult in staat zijn prioriteiten te stellen en u daaraan te houden. U zult een schema kunnen opstellen en volgen dat u in staat stelt uw werk efficiënt te doen en uw kinderen alle tijd en aandacht te geven die ze nodig hebben.

U zult aanzienlijk minder stress hebben. Dit zal u helpen om beter te presteren, zowel op het werk als in uw rol als moeder. U hebt de tijd om al uw verplichtingen na te komen en ook om te ontspannen en plezier te maken. Als u gelukkig bent, zal iedereen om u heen dat ook zijn.

Breng je leven op orde en ga aan de slag om een nog betere moeder en werknemer te worden met de hulp van een life coach.

Joke Roels – Psychotherapeut in Westerlo. Helpt als auti-coach, opvoedingscoach, thuisbegeleider, psychotherapeut, online-coach en organiseert elke schoolvakantie (behalve de Kerstvakantie) Time Out Projecten voor gezinnen met kinderen die opvoedingsproblemen ervaren.

Neem gerust contact met me op.