fbpx
Annelies Van Miert
15 minuten ·
Een echte aanrader. Wij hebben ook deelgenomen aan het Time-out project zomer 2019. Het was echt top. Joke is er zeker in geslaagd om concrete, waardevolle tips en advies te geven over hoe je je kind met ASS het beste kan benaderen of helpen in zijn dagdagelijkse structuur als ook op momenten van crisis. De meerwaarde van deze vakantie is ook dat we de tijd kregen om ons eigen verhaal te doen, maar zeker ook belangrijk de tijd om te luisteren naar het verhaal van de andere gezinnen. Ouders die net zoals wij heel moe zijn en zoekende zijn naar een goede houvast om meer rust te brengen in het gezin. Elk gezin had al een ander traject doorlopen waardoor delen van ervaringen eveneens heel leerzaam was.
Tevens geeft dit Tim-out project ook de kans aan de jongere met ASS om een vakantie te beleven rekening houdend met zijn beperkingen en sterktes. Je kind wordt door ervaren en kindvriendelijke begeleiders omringd en ze geven het kind de kans om zichzelf te zijn. Duim omhoog voor de begeleiders.
Er is heel persoonlijk gewerkt, het geeft je de kans om stil te staan bij de noden van je kind maar ook je eigen noden. : ME-TIME , denk ook eens aan jezelf, en vergeet je netwerk niet in te schakelen om je te helpen !