fbpx

Ik ben super opgewonden! 😃

Op zondag 22 december ben ik uitgenodigd bij RBS radio en word ik geïnterviewd over Groei(s)tof.

 

Je kan het interview live volgen tussen 11 en 11u20.

🗓️ Blok dit interview nu in jouw agenda en luister mee.

 

Groei(s)tof is een centrum dat oplossingen biedt voor gezinnen met kinderen. Ik help hen via psychotherapie, opvoedingscoaching en thuisbegeleiding. Zo zijn er geen wachtlijsten.

Ik speel in op deze noden door onze online groepspraktijk van maar liefst 16 coaches.

Bijkomend is het reisaanbod voor deze gezinnen erg beperkt. Bij het idee van boze blikken aan het zwembad, woede-uitbarstingen in het restaurant van het hotel, steden vol vreemde geluiden en indrukken zakt de moed in de schoenen van vele gezinnen. Onhaalbaar! Zo lijkt het voor veel gezinnen.

Ik heb een oplossing bedacht voor kinderen met gedragsproblemen, schoolmoeheid, beperkte sociale vaardigheden, persoonlijke problemen, ASS, psychische en psychiatrische problemen. Zo kunnen ze  toch op vakantie met het gezin in een omgeving die hen begrijpt, begeleidt en ondersteunt.

 

Deel dit bericht zodat ouders weten wat er mogelijk is én waar ze terecht kunnen, zonder wachtlijst.

 

🙏 Ik ben jou alvast heel dankbaar. 

Liefs,

Joke Roels