fbpx

3 grote fouten bij het ouderschap bij echtscheiding

Welke 3 belangrijke fouten bij het ouderschap bij echtscheiding leiden zeker tot ongelukkige, ongezonde en mislukte kinderen?

1. Niet handelen in overeenstemming met het belang van het kind

Deze fout in het ouderschap bij echtscheiding komt voort uit niet weten wat deze interesses precies zijn.
Deskundigen zijn het eens over twee factoren waarvan kan worden gezegd dat ze de basis vormen voor het werkelijke belang van een kind:

  • Onderhoud familiebanden die vóór de scheiding zinvol en belangrijk waren voor uw kinderen.
  • Zorg voor een algemeen ondersteunende en coöperatieve tussenliggende ouderrelaties.
  • Handel in overeenstemming met het belang van het kind.

2. Het niet loslaten van de pijn van iemands scheiding

Laat de wrok die u tegen uw voormalige partner koestert, los. Het vasthouden aan gevoelens van woede zal uw situatie niet veranderen en zal waarschijnlijk een groot deel van uw energie verbruiken – energie die u moet besteden aan het creëren van een positieve omgeving voor uw kind. Als u stilstaat bij uw teleurstelling en een hekel heeft aan uw voormalige partner, is de kans groot dat uw kind uw gevoelens zal aanvoelen en op de een of andere manier zal lijden onder uw negatieve houding. Overwin deze fout in het ouderschap. Laat los en vergeef.

3. Niet winnen van echtscheiding Samenwerking tussen ouders

Als gescheiden ouders hun persoonlijke gevoelens boven het welzijn van hun kinderen kunnen zetten en ervoor kiezen om op een respectvolle en waardige manier met elkaar om te gaan, zullen hun kinderen hiervan profiteren. Overwin dit soort fouten bij het ouderschap. Leer uw ex-ouderschapssamenwerking te winnen.

Natuurlijk kunt u gezonde, gelukkige en succesvolle kinderen krijgen, zelfs als u gescheiden bent. Handel in overeenstemming met het belang van het kind, laat los en vergeef, en win de ouderschapssamenwerking van je ex. Bedenk dat hoe slecht en goed kinderen de scheiding doormaken, afhangt van hoe u met de situatie omgaat. Laat uw scheiding nooit het leven van uw kinderen verpesten.

Neem gerust contact met me op.