fbpx

logo tim outhandtekening

En ja hoor we gaan weer terug op stap met 5 gezinnen die staan te popelen om een heerlijke herfstvakantie tegemoet te gaan. Ik tel alvast de laatste dagen af……………

😀👨‍👩‍👦‍👦💥🤩  TIME-OUT OP TEXEL VOOR JONGEREN EN HUN GEZINNEN 👍✨👨‍👩‍👧‍👧 😀

image 11@2x 1 image 7@2x 120190711 153640

Wil je dat jouw situatie beter wordt? Wil je dat je terug het gevoel hebt dat je weer een ontspannen mama en/of papa kan zijn zonder dat je je zorgen moet maken over je kind(eren). Wil je als ouder terug weer het gevoel hebben dat je krachtig in je ouderschap kan staan en dat je kind(eren) luisteren? Wil je weer  wat meer tijd voor jezelf terwijl je kind(eren rustig bezig zijn?
Wel de oplossing ligt voor handen. Je moet het alleen nog maar grijpen.
Het is aan jou om de ommezwaai voor jou en je gezin te maken!

Heerlijk ontspannen , veel bijleren, even me-time voor de ouders en kinderen die zich geweldig gaan amuseren. Dat is waar we op Time-out willen we voor gaan.Terug krachtig in jouw ouderschap, verbinding met je kind(eren), genieten van je kinderen, liefdevol grenzen stellen, wie staat er allemaal rond jou, broer-zus relatie,….en zoveel meer zal ook nu terug in het trainingsprogramma aan bod komen.

Wil jij ook meedoen?

Wel in de krokusvakantie gaan we terug op stap en ook voor jou is er een plekje vrij….twijfel niet langer….jump en zie wat het jou allemaal kan bieden!

info@groeistof.be

ps: Blijf ons volgen. Binnenkort kan je lezen hoe de herfstvakantie voor de gezinnen in verlopen 😀

Liefs

Joke