fbpx

Ik ben Joke Roels

 

DSC 5205


Ik herstel de harmonie tussen kinderen en ouders
zodat ze weer een hecht gezin zijn. Ik help kinderen met gedragsproblemen, schoolmoeheid, beperkte sociale vaardigheden, persoonlijke problemen, ASS, psychische en psychiatrische problemen samen met hun ouders.

In 2005 richtte ik Groeistof op. Dit is een psychotherapiepraktijk waar ik als psychotherapeute en opvoedingscoach mijn ervaring en kennis dagelijks inzet. Voor gezinnen met kinderen die het soms niet meer zien zitten door onbegrip, veel te lange wachtlijsten, onrust, geen hulp op maat,
Ik ben de eerste en enige aanbieder, in België en Nederland, van Time-out reizen voor deze gezinnen. Het reisaanbod is erg beperkt voor hen. Bij het idee van boze blikken aan het zwembad, woede-uitbarstingen in het restaurant van het hotel, steden vol vreemde geluiden en indrukken zakt de moed in hun schoenen. Onhaalbaar! Zo lijkt het voor veel gezinnen.

Dankzij mijn Time-out projecten gaan deze kinderen op vakantie. Het Time-out project op Texel is een praktisch trainingsprogramma op maat in combinatie met vakantie. Zodat ouders en kinderen opnieuw in hun kracht staan. Door permanente coaching, groeps- en individuele begeleiding op één plek kunnen deze kinderen op vakantie gaan met hun gezin.

 

Groeistof heeft echter middelen nodig om deze droom waar te kunnen maken.

Hoe kan je ons helpen? Sluit een win-winlening af!

Elke natuurlijk persoon die in het Vlaams Gewest woont of er gelokaliseerd is voor de personenbelasting en die de win-winlening afsluit buiten het kader van zijn of haar handels- of beroepsactiviteiten.

Met andere woorden:

als particulier -vriend, kennis, familielid of investeerder
kunt u onze droom mee verwezenlijken
door de win-winlening.

De win-winlening is een maatregel van de Vlaamse overheid om particulieren fiscaal aan te moedigen om geldmiddelen ter beschikking te stellen en te investeren in het startende en/of groeiende bedrijf van hun bevriende ondernemers.

Bovendien krijgt u een jaarlijks belastingkrediet van 2,5 % op het openstaande kapitaal van deze lening.

Wat zijn de voordelen?

 

  • Max. 2% rente
  • Tussen €5.000 en €50.000 per kredietgever
  • Jaarlijks belastingkrediet van 2,5%
  • Eenmalig belastingvoordeel van 30% op verloren hoofdsom bij falen
  • Looptijd van 8 jaar
  • Als Groeistof BV kunnen we maximum 200.000 euro lenen voor onze Time-out projecten
  • Verschillende aflossingsmogelijkheden zijn mogelijk –maandelijks, driemaandelijks, zesmaandelijks of jaarlijks– bovenop de éénmalige aflossing na 8 jaar
  • De lening wordt geregistreerd via Participatie Maatschappij Vlaanderen (PMV). Zij bezorgen u ook het fiscaal attest.

Rendement 

 

Als je 10 000 euro investeert in Groeistof en je kiest voor een jaarlijkse constante terugbetaling, dan brengt een winwinlening na 8 jaar bruto 2 071,78 euro op.

 

Een rendement van meer dan 20%!

Wil je inschrijven of wens je meer informatie?

Neem dan contact op met Groeistof!